like ?

Wednesday, March 7, 2012

BBQ . Malam 1000 Kenangan Komander Kesatria :)


salam alaik.

lama juga lah aku tak jenguk blog kesayangan ni ye. hmm. takpe. kadang kadang orang kata, kalau sayang, tinggal tinggalkan. HAHAHAH.

okay, ain ! jangan melalut. kali ni aku nak post pasal malam BBQ komander yang bertempat di Anjung Sri Perpatih (sepatutnya, padang kawad -.-) hahaha. 


aku ditugaskan untuk jadi Ketua Biro Multimedia dan Publisiti.
pehhh. kembali KE ZAMAN SILAM. bila aku ditugaskan buat video and montaj montaj, TERBAYANG muka ERWAN JONOH. rindu siottt kat kau. :'( hmm, takpe, kau balik dari Mesir nanti, jumpa aku tauu. haha. kite shooting banyak banyak. :p

okayy, banyak sangat peristiwa yang berlaku. so, aku listkan je la kat sini.


1) stress gila kot. hahah. aku lambat siapkan video. kalau tak, selalu nye aku buat awal, tapi disebabkan minggu tu test and quiz memanjang, so, hasilnya pun lambat la kan. sorry, itu je yang mampu yang aku buat.



2) tema baju hari itu ialah kotak kotak tauu. so, mmg aku takde pilihan lain laa selain memakai baju kotak kotak yang first edition time dulu dulu aku beli time zaman Indie muncul ahaha. baju tu kaler purple and dah lama kot tapi warna baju tu still terang. hahahah . :D 

3) semua orang nampak sangat cantik malam tu KECUALI aku. aku dah la gila kabut. pastu, lappy hang pulak. last minute punya kerja. and, aku mmg TAK ADA masa la nak make up make up bagai macam orang lain. aku sarung je apa yang ada. tudung pun pakai je tudung hitam plain yang tak de manik pun. hahaha. bedak pun tak pakai. hahah. berkilat habis muka aku malam tuu. :p

4) hmm. makan okayy. walaupun simple tapi okay laa. aku suka ikan cicah ngn kuah asam tuu. masyukkk :D

5) not bad la. tahniah kepada rakan rakan serta senior komander kerana dapat settlekan perubahan tempat dikala hujan lebat serta petir sambar menyambar pada malam ituu. ahaha. syukur. segalanya selamat.


6) tujuan utama majlis ini diadakan adalah untuk komander intake 1 yang bakal meninggalkan UiTM NS setelah selesai berkhidmat sebagai seorang komander kesatria. jutaan terima kasih kami ucapkan. :') sedihh rasanya apabila mereka bakal meninggalkan kami. All the best ! :) doa kami mengiringi kalian.

ehh, lupa . TERIMA KASIH banyak banyak aku ucap kepada Biro Multimedia yang sudi bekerja bersama sama aku. sesungguhnya, jasa kalian, Allah pasti akan balas dgn balasan yang baik. 
THANKS; skien, farahzain, scha, amirul ruseli, akif, izzudin, :)


p/s: malam tu jugak. aku FIRST TIME dapat tangkap gambar dengan Cik Hanim setelah sekian lama daku mencuba berbuat demikian :D

and malam tu jugak baru aku tahu, ada orang cakap yang dia SAYANG akuu. HAHAHAHA. okayy. pehhhh. terharuu. RASA NAK NANGIS je. hahahah. :p

3 comments:

syueee said...

ain,, aku harap kau berjaya:]

syueee said...
This comment has been removed by the author.
mIsZ dEiyA said...

best giler majlis 2..congrats...ktorng xkan lpekan effort korng 2....thanx alot..:)

sekadar perkongsian :)