like ?

Monday, April 2, 2012

help, someone is missing somebody!

(shirt sponsored by : abzlovart boutique
shawl by : abzlovart boutique
spectacle by : abzlovart vision house)

this is NOOR SHAHIRAH NOOR'ADI.
or SCHA ADI.

i miss her.
1) rindu dekat gigi jarang dia.
2) rindu gaduh pasal politik ngn dia.
3) rindu lawak LOSER jadah dia.
4) rindu nak dengar dia cakap cakap merepak dengan crush aku BOYFRIEND dia .
5) rindu nak dengar suara boyfriend dia and tumpang UPDATED perkembangan boyfriend dia.
6) rindu cara dia gelabah.
7) rindu bila dia ANNOYING GILA and SAKITKAN HATI aku.
8) rindu nak menTAZKIRAH dia pasal macam macam.
9) rindu nak makan stok makanan dia.
10) rindu nak pinjam SELUAR dalam LUAR dia. hahaha.
11) rindu nak pakai shawl, baju kurung dia.
12) rindu nak KUTUK dia depan depan.
13) rindu nak pakai BLUSHER dengan LIQUID EYE LINER dia.
14) rindu nak usha macam macam harta dalam fon dia.
15) rindu nak sepak dia. hahah
16) rindu nak nyanyi dengan dia even SUARA AKU LEBIH SEDAP dari dia :p.
17) rindu nak tengok gaya dia sebab DIA LAGI CANTIK, PUTIH dari aku.
18) rindu nak tidur katil dia
19)rindu nak teman dia merepek sidai kain pukul 3 pagi
20) rindu la apapun.

*kau orang penah tak solat jemaah dekat dalam rumah kat kolej? haa, aku penah tauu. solat jemaah dekat RT dengan dia. bunyi macam kelakar. tapi itulah hakikat. 

aku taktahu apa dah jadi. but, to you scha. if you miss me too, please contact my PA ASAP :p 
hhahahah..
FYI, I never neglect you. 
I tak pernah ada rasa sakit hati dengan you.
I tak pernah ada sekelumit rasa nak rampas BF you (even jauh di lubuk hati i tetap suka dia. hewhewhew)
I respect you because of your happy life with happy person.
I love you because you adorable.(aku BUKAN lesbo :p)
I always pray for you.
I selalu harap your relationship dengan dia akan ke jinjang pelamin.

TAKDIR yang pertemukan kita di Bumi Pilah ni. Allah nak tunjuk kat aku siapa kau. dan untuk mengenali kau. Allah nak tunjuk yang aku hanya boleh suka dia,(A bukan nama sebenar :p) secara jauh je. and takdir pertemukan kita untuk having same interest sebenarnya. which means, kadangkala kalau dah dua dua ego. pehh. habis segalanya. -.- thats why, we should be friend.

we need to muhasabah. be matured, tolerate. everything gonna be fine. I always pray for you. 
semua ni terjadi sebab at that time aku mmg betul betul terasa hati dengan sikap kau waktu tu 
(you may know why).
even benda tu kecik but for me, it shows, "jealousy kills the cat". so, from that point, I keep on thinking, suddenly, I mengalah, and give it to you. and niat I betul betul ikhlas time giving chance to you 
and ikhlas nak bagi pinjam kasut (baru ) tuu. .
 ikhlas sampai dah terniat mmg nak bagi terus cause it's too big for me. 

and, aku betul betul mendoakan kemenangan kau (and team) seikhlas ikhlasnye. 

tu je. kalau aku benci kau, dah lama aku IGNORE kau. 
masalah sekarang ,aku TAK BENCI kau. okay?

aku tak kisah if kau benci aku 
sebab mmg dalam hati aku mmg aku dah maafkan segalanya.
biasalah . manusia kan. kita tak sempurna.
and I hope, even kita dah tak selalu bersama tapi, aku harap kau 
amiklah apa apa ajaran aku yang jernih (nampak tak gaya NAQIBAH tu ? (heheheh) 
dan buang segala ajaran aku yang keruh selama ini. (kalau ada la) :)

bila kurang jumpa aku, kuranglah bebelan tazkirah aku kan?. hahah. 
so, I hope. sama sama kita ubah diri from mazmumah to mahmudah.

akhirulkalam. I MISS YOU and OUR MEMORIES.
lets creating it again :D


p/s: I really appreciate when you said "aku tak kisah kau still admire A lagi ke tak sebab aku percaya A seorang yang setia" wahaha. JYEAHHH. thanks for understanding. 
Aida pun tak pernah cakap mcm ni tau :p HAHAHAHAHA. 

bye.

DISCLAIMER : SESIAPA YANG TAKTAHU PASAL NI, PLEASE, DONT MAKE ANY NONSENCE ASSUMPTION. okay? nak tahu penjelasan , tanya kalau tak faham. 
malu bertanya sesat jalan. :D

3 comments:

scha said...

I think I know her . Urm , nah 017-6745766 . text lah dia . Btw , dia pun cakap dia rindu dekat kau . tapi dia malu . hewhew :)

Anonymous said...

tu aida yg mana tu? erkkk



-Nurul Aida Azman Shah

ain bz :) said...

@scha : okay. yeke? hmm. ckp dia, boleh pegi mati la kalau malu sangat. hahahh.

@aida : tu aida yang suka ceplos tu laa. HAHAHAHAHAHA

sekadar perkongsian :)