like ?

Wednesday, February 2, 2011

18th :)

birthday aku semalam. 

biasa biasa je, 

bangun tidur,
tgk, banyak msg bday.

bukak facebook,
ada jugak yg wish. 

thanks korangg!

semoga ingatan korang akan birthday aku tidak melebihi ingatan korang  kepada YANG MAHA ESA. kepada yang wish, terima kasihh banyak banyak. i love you all soo much tau! kepada yang tak wish, takpee, tahun depan cuba lagi ekk :p

hope, kita dapat result spm cemerlang sama sama.

ha, for those yg nak kasi adiah, jgn malu malu, tanye je ape alamat rumah aku. hehe. dan sape sape yang tade bajet hadiah untuk aku, its okayy, korang just doakan kebahagiaan aku di dunia dan diakhirat. insyaAllah :)

p/s: family aku sambut birthday aku kat DATARAN MERDEKA jee. pi dok tengok LE TOUR DE LANGKAWI. haihh. --' btw; jumpe my bestfriend ASHLEY YOONG HUEE YIN. excited gilee. haha. rupenye dia tak jadi punn pergi PLKN. aduiyaii. aku tak tau pun ohh.

haha. ok dah. tamat.

2 comments:

scha said...

Heyy ! thanks for following my blog ;)
Btw , happy belated birthday . urm , actly tawu je ble u pnye birthday it jz tht teragak2 nak wish . sorry ! =.=" may God bless you okayyhh :D

rafflesia:) said...

welcome :)

sekadar perkongsian :)