like ?

Tuesday, September 20, 2011

dia seorang yang baik *part 2* :DD

salam alaik.
wahh wahh, post PART 1 pasal ni hari tuu betul betul menarik perhatian orang
okayy, kali ni kisah seterusnya pulak. :p

--------------------------------------------------------------------------------
(WAKTU KEJADIAN ialah sehari selepas peristiwa pertama hari tu)
-------------------------------------------------------

here the story continues ------>>

dan baru hari ni aku baru tau nama dia betul betul

***ZZ*****

(tu pun sebab aku usha (bab bab usha ni memang kehebatan aku. HAHAH)
nama yang tertulis dekat LAB REPORT CHEMISTRY dia :pp )



okayy, masa dia nak print cover page lab report dia tu, dia sempat la cakap cakap sikit dengan aku lagi.
heee. excited pulak aku. (aku tau. -.-

ni adalah sikit conversation aku semalam dgn dia

*ZZ* : lama lagi ke nak print ni kak?
aku : TAK PAYAH nak panggil KAK sgt lahh sengal. gelabah --'
*ZZ*: ermm. ahahaa. :D
aku: nak kena hantar arini ke wehh? apasal kau buat keje last minute ni. haiiihh .(bajet kan aku. hehe)
*ZZ*: yelaa, org mmg tgh buat keja last minute pun. elehh, tu buat apa tuu? (sambil tunding jari kat meja counter)
aku: ohh, ni, nak buat tutorial math, jap lagi nak hantar.
*ZZ*: elehh, kata org....
aku: diamlahh. hahaha
*ZZ*: tadi pergi PTAR ( panggilan untuk LIBRARY UITM )sorg2 kan? buat apa? study?
(time ni aku sumpah terkedu, (macamana pulak dia tau aku pergi library tadi -.-)
aku : ohh, ha'ah tadi pagi buat tutorial biology .
*takdelah aku nak menggedik sangat nak tanya macamana dia tahu. kesian pulak mamat ni*


OKAYY. habis! err, faham tak apa yang aku nak sampaikan?
aku tau yang korang mesti fikir aku ni PERASAN sebab dia tau aku pergi library kan? hahaha
excuse me! aku bukan seorang yang perasan. (buat buat tak perasan kot :p)

HAHAHA. bagi aku peristiwa tu sgt lawak. :p

ahahahaha. okayy. sebenarnya aku just nak bagitau. aku ada kawan baru.:))
tidak lebih dari itu.
aku harap dia dapat pasangan yang sama cantik macam dirinya juga :) chillll...


p/s: ohh korang, aku tak ade pun nak feeling feeling dgn benda macam ni tau. okay?
hahah. nak share je. . so, tak payah laa kot aku nak perkenalkan or letak gambar bagai dll. kawan je tau. tak payah nak sensasi sangat laa. hahahah :DD


*FRIEND IN NEED is a FRIEND IN DEED*

bye. habis.

6 comments:

FullTimeKhalifah, Dr.Umat-To-Be said...

ain. :) berkawan biar ramai, berkasih biar satu.

Arinah Abd. Halim said...

wehh, dye syok kot kt kau :P hahaha. TAHNIAH !

rafflesia:) said...

fiqahh : betul wehh. berkasih biar SATU.

arinah : err, hahahah. tak payah nak tahniah sgt
la. hahahhaa. :p

Syafiq Fadeli said...

hi bkal komander =)

afiqah sakinah said...

ayat yg aku perasan2 tuh tipu!

ain bz :) said...

agak agak laaaa. aku TAK TIPU okeee!

sekadar perkongsian :)