like ?

Saturday, November 5, 2011

takutnya, mengalahkan SPM -.- *result UiTM semester 1 saya.

salam alaik.


 #animation sekadar hiasan :D

okayy. seperti yang semua orang tahu.
4 NOV ialah tarikh keramat. *huh -.-
bagi student UITM yang lain, seBOLEH BOLEHnya, detik 11.59 malam 3NOV tu, semua tergesa gesa nak check. haihh. aku pulak? dengan seCUAK CUAKnya menunggu tanpa berusaha sedikit pun untuk memBUKA laman student portal tuu. 

bila orang tanya.

"ain! dah check ke?" (common question)
"bz, kau dekan ehh?" (sarcastic)
"woi. aku dekan. kau?" (pehh, belagak. -.-)
"aku dapat 3.87 je weh. kau dah check belum?" (kau ingat kau hebat? huh --')
"i repeat, you repeat jugak ke?" (mak aii, tertusuk jantung tau.)
"ain?" (ni paling best, simple tapi berunsur pertanyaan. haha)

ahaaa. tu lah gayanya mesej mesej member member aku nii. 

dan nak tahu? dengan senangnya aku akan jawab, "AKU TAK CHECK LAGI WEHH. TAKUT :S"

ahahaa.
tapi . . .
lepas ni dah tak boleh jawab macam tuu.
sebab ..

aku dah check dah. andddd, ALHAMDULILLAH.
aku lulus. walaupun tak dapat DL but, aku bersyukur tiada repeat paper. 

syukur syukur syukur. tu je aku mampu cakap. ermm, nak cakap capai target tuu, memang tak lahh kan. takpe. next time aku belajar betul betul. seriuslyy. AKU NAK KERJAYA YANG BAIK BAIK. AKU TAKNAK KERJAYA YANG BURUK BURUK

to all my dearly friends, seniors UiTM.
all the best next sem. be THE BEST. beat THE REST. whatever you get, ingat; mesti ada hikmah disebaliknya okay?

P/S: ermm, kepada AWAK (only you know who you are), erm, jangan bersedih lagi tauu? seriusly, i'm not the kind of person yang reti nak mengCOMFORTkan orang lain but, for you, i try my best. remember sayang, result ni bukan penentu terakhir dalam hidup kita. perjalanan diploma ni masih panjang. just, lepas ni, kita try our best. style belajar kita pun kena tukar. kita dah takboleh sama sama M**** dah. nanti kita banyak banyak spent masa dengan orang pandai ehh? I always pray for you tau. you are such a very good person. ingat. Allah sayangkan awak lebih dari orang lain sayangkan awak. sebab tu, this thing happens. okay. BE STRONG and POSTIVE okayy? see you next sem. :)

sekadar perkongsian :)