like ?

Sunday, February 5, 2012

saturday never die . haha :D


salam alaik.

harini fitness untuk KB berjalan seperti biasa.
walaupun sedang bercuti -.-

and maklum balas yang diterima sangat memberangsangkan.
kesemuanya bersetuju aktiviti hari ni membuat kan mereka sangat gembira.
yeahh. syukurlah tiada pemberontakkan yang berlaku. :p

walaupun kekuatan anggota hanyalah seramai 19.
tapi ia tidak melunturkan semangat kami untuk memberikan yang terbaik pada sesi fitness tadi.

*aku  pun happy hari ni. sebab enjoy. ;)

tapi tadi aku kena denda la turun 10 kali. then time turun tu aku tak kira . dapat lagi habuan tambah lagi 10. pehh. baik punyaaaa. hahaha. tapi aku tak kisah. mmg salah aku :D


hari ni belajar KAWAD FORMASI. best best. teringat time sekolah :D

makan kat luar (walaupun takde duit, hahaha:D)

---------------------------------------------------------------------------------------------------
petang pulak, dah bosan bosan tuu, turunlah main basikal. hee. mula mula tak hujan, pastu renyai renyai. pastu terus hujan lebat, pastu kitorg basah, pastu stop hujan, pastu hujan balik -,-

kesimpulannya, mmg kitorg basah la tadi . hehehe.
best sangat. serius. dah lama tak naik basikal. 
BASIKAL PINK BERBAKUL DI HADAPAN kat rumah aku tu pun dah lama tak naik sebab tayar pancit. (malas kan aku nak pergi isi angin balik? -.-)


ray-ma :p

farah zain :]

ain bz :D

 zulfikar mohiddi :)

ride sampai hujung kampung jerrr. 

dah hujan hujan, lepak jap kat medan, minum jap.

(#sebenarnya ada je lagi yang join macam EUMI, SKIEN and KAK KALIE. tapi dorg tak ikut smapai luar. hahah. and paling LAWAK, EUMI jatuh basikal jatuh tepi semak. hadoii. ahhaha :D sorry eumi, aku tak tolong kau tadi sebab aku asyik gelak je tadi :p )

okay dah tu je. pastu azan maghrib, kitorg pun balik la masuk kampus and pulangkan basikal. 
basikal ni perlu disimpan di SP 1 dimana ianya ialah kolej siswa.
dan tak semena mena aku kena saman dengan PAK GUARD POLIS UITM ni. perghhh. menyirap betul tapi still, sabar kan. haihh. tau tak atas kesalahan apa?

KESALAHAN : melepak di kawasan kolej siswa. -.-

(bukan melepak pun, sekadar nak simpan basikal bawah tangga tu je. tak mudarat pun budak budak laki kat situ kalau kitorg masuk kolej dorang pun la pakcik oii. haihh. tak paham aku.)

chill je la. nak buat macamana kan. lantak dia laa. ahahha :D

okay. habis !

5 comments:

~ @bel 0mar 91~ said...

cian nyer dia..
x per dugaan :)

ain bz :) said...

hehehe. betul kak. ni semua dugaan yang paling manis. hehhe :D

Farah Zain said...

dugaan yg manis dan basah? hahaha :D

ain bz :) said...

dugaan basah dan masam. HAHAHAH :p

Anonymous said...

amboi amboi. suka la tuuuu main basikal :p

sekadar perkongsian :)