like ?

Thursday, June 30, 2011

kiri kanan kiri, kiri kanan kiri *mood; kawad - KESATRIA NEGARA ! hahaha

salam alaik to the readers :)
wehh, okay tak aku punya title entry ni?
hahahah. 
just nak cakap je.
pada 29 JUN 2011, PERTANDINGAN KAWAD VOL. 2 UITM N9 (PERKAD) 
telah diadakan dengan jayanya.

andddddd,,
platun aku telah menjadi JUARA KAWAD KAKI pada kali niiii. 


PLATUN 3 (AS120) - telah disertai student from E1, E2, F1, F2 class. alhamdulillah. kemenangan ni sangat memberi kenangan yang terindah buat kamiii. yeah yeah yeah!

jutaan terima kasih aku ucapkan kepada jurulatihh platun 3 yang sanagt baik hati dan tak garang dan agak islamik terhadap setiap latihan HBU111 yang dijalan pada setiap hari Rabu, iaitu ENCIK HAMZAH.

terima kasih juga kepada KETUA PLATUN iaitu KRK NA'IMULLAH kerana memberi tunjuk ajar yang berguna serta latihan yang sangat lepak dan langsung tidak memberi 1001 pressure ketika latihan. hehehe.

terima kasih kepada KRM AL - RIFAIE, yang telah menjalankan tanggungjawab dgn jayanya. nampak je kerek, garang, tapi agak funny. hahaha. 

terima kasih kepada KRM FREHAN kerana menjadi penanda kiri yang baik walaupun, susah benar nak dengar suara dia dan agak pendiam. mmg nampak semangat. hahahaa.

last but not least, thanks to all my friends. korang sangat cooperative. dan sangat bagus. well, kawad ni suatu kerja yang perlukan teamwork, so, bila dah menang, alhamdulillah, maksudnya teamwork kita semua sangat baik.(*for example; TERlaju hentak kaki tapi dilakukan secara jemaah and nampak elok je.) hahaha. bagus. KEEP THE GOOD WORK!

now, for the photos : )


                                                                            meet ADNIN!

                                                                                        

fatanah si hebat kawad :)


        sempat lagi tangkap komander :D                          

TAHNIAH! okayy. tu je.

p/s: pada hari kedua training, aku dah buat statement dah, yang platun 3 AKAN MENANG dan AKU MMG NAK MENANG. see, how the LAW OF ATTRACTION is working. hahaha. 

pengajaran kali ini; sesungguhnya, ALLAH  maha mendengar setiap permintaan hambaNya. dan hendaklah kita berusaha sehabis baik dan sepenuh hati bagi mencapai impian tersebut.  insyaAllah. :)


CHOPPP! TIBA TIBA TERINGAT DEKAT EDA.
IDOLA SAYA; 
KK SAIDAHTON KAMARUDIN
(kalau nak tahu siapa dia ni, and 
apa kena mengena dia dengan post ni, silalah contact aku ehh :D)

2 comments:

Ren Razali said...

I thought it was weird to see my name popped up in google search results... Anyway I haven't got the chance to properly congratulate you guys on winning the perkad. So anyway, congratulations. Tahun depan boleh tengok junior part 1 yang berkawad. Cheers (:

rafflesia:) said...

wahhh. thanks for viewingggg. :) yup. tu la. nak tgk pulak junior akan datang . hee. btw, thanks again. :)

sekadar perkongsian :)