like ?

Wednesday, August 24, 2011

aktivitiku sepanjang bulan MERDEKA+PUASA+RAYA di UiTM N9 [sem1 sesi mei-okt 2011]


salam alaik.

1. Prinsip aku : aku takkan masuk pertandingan yang aku tak mampu menang *chewwahhh, poyo. 

2. minggu lepas ada minggu ISTIQAMAH MERDEKA anjuran JPK 
dan aku masuk pertandingan poster dan sajak.

3. aku rasa best la minggu istiqamah merdeka ni, sebab banyak aktiviti yang 
boleh mengisi masa pelajar (tu pun, untuk siapa siapa yang rajin nak involve la *mcm aku. hehehe)

4. dapat la sikit sikit rasa suasana MERDEKA RAYA. syabas!

5. ehh, lupa nak cakap, awal ramadhan haritu pun JPK ada anjurkan program AHLAN WA SAHLAN YA RAMADHAN. best jugak la. dan aku masuk pertandingan nasyid dan tulisan hot khat

6. overall, aktiviti kali ni boleh tahan lahh. dan tiba tiba rindu dekat sekolah. rindu nak handle event event besar mcm ni. 

--------------------------------------------
p/s: haihhh, bila nak jadi SENIOR nii? aku nak jugak handle handle program mcm dulu.
*ermm, takpe, mula mula ni jadi peserta, lama lama orang pasti sedar kehadiran aku dan khidmat aku pasti akan diperlukan sebab bagi aku, apalah gunanya pengalaman kalau tidak dipraktikkan. kan? so, kalau anda perlukan bantuan serta khidmat, sila berhubung melalui FB, YAHOO okayy?  :)

tq for understanding.

mehh la tengok gambar.






antara poster yang aku hantar 

pertandingan blok patriotik. (sila abaikan model berjubah tersebut :p)


blok patriotik-raya.


terawihhhhhhh. *cuba teka siapa di sebelah kanan.


nasyiddd. baju combination colour yang striking !

biasalahh, kita kena tinggalkan kesan 


lepas pertandingan sajak.


ada request, dan bayaran untuk request ini akan disalurkan terus ke rumah anak anak yatim.
*sangat bagus*

 ni pulak nur afiqah, classmate aku. dia menang busana muslimah. cantik kan?

majlis penutup di LECTURE THEATRE. *kesiam UiTM N9, tiada dewan besar --'


ni jelahh dapat ditunjukkan. sekian.



3 comments:

scha said...

HAHA :DD lawa gambar . guna DSLR ke kak ?

rafflesia:) said...

mana ada. I tak guna DSLR. I guna ULAR --'
hahahahah.

afiqah sakinah said...

Weyh,ape kau punye lwk ni --'

sekadar perkongsian :)