like ?

Saturday, April 30, 2011

politik lagi.

salam alaik!







okayy, come on laa. semua orang mesti tengok tv kan? so tau laa cerita cerita terbaru politik kan? aduiyai. malu sebagai pewaris generasi bila tgk dorg nihh. haihh. sekarang AKU nak ajak dan menyeru wahai pemuda pemudi sekalian, buka mata, buka minda, lapangkan dada, kosongkan fikiran. TEPUK DADA TANYA SELERA mengenai politik di Malaysia nihh. banyak banyak fikir panjang tauu. walau apapun sokongan politik yang korang sokong, it's okay sebab itu hak masing masing. TAPI, fikirlah apa sumbangan mereka untuk agama bangsa dan negara. point of view aku sekarang, sebagai seorang pemerhati yang bebas. tak kesah laa, kau ni UMNO ke PAS ke PKR ke. asalkan korang TOLONGLAHH jangan ada niat untuk hancurkan agama, bangsa dan negara sendiri. and, TOLONGLAH bersikap tulus dan benar.

tu jee.

p/s: aku baca paper hari ni, ada sorang pembaca ni cakap, "KAN BAGUS UMNO GABUNG DENGAN PAS." ermm, ha'ahh la,. bila fikir balik, macam cool je :D hahahaha. ye la, apa salahnya, kalau ada manfaat, boleh dipertimbangkan. 

habis.

2 comments:

FairuzMahamod said...

mcm considerable jugak kalo UMNO gabung dgn PAS. :D

rafflesia:) said...

betul betul. hahaha. negara akan maju dan lebih islamik :DDD hahaha

sekadar perkongsian :)