like ?

Sunday, April 24, 2011

siapa ye? sorry, tak nampak.

semalam pergi kenduri, err, kat kajang rasanya. balik balik kenduri tuu, pergilahh singgah tesco jap. tgh jalan jalan, sekali ada orang jerit, "AIN!" aku pun pusing la belakang. aishh, terkebil kebil aku tengok dorg yang menjadi pekerja kat kedai GINTELL tu. time tu aku tak pakai spek sebab terpatah sikit dan ditinggalkan dalam kereta. aku tak nampak langsung siapakah gerangan yang panggil aku tu, sebab langsung tak nampak. aku just tahu, kat situ ada 3 orang lelaki. err, lepas aku toleh belakang tu, tetiba dorg cakap, "eh eh, sorry SALAH ORANG", pastu aku senyum sinis je la dan blah dari situ, then, dorang tanya lagi, "awak, awak, nama awak ain ke?" aku pun, malas nak layan. aku GELENG jela. *aku geleng sebab malas nak ngaku*  pastu aku terus jalan laju laju sampai hujung tesco. haha. aku asyik terpikirrr je. SIAPA DORG NI? KENAL AKU KE? ATAU MAIN PANGGIL JE? tapi kalau main panggil je, boleh pulak, kebetulan nama aku. ermm, ntahlahh. tapi, pada firasat aku. aku rasa dorg memang kenal aku, and aku mungkin kenal dorg. tapi just time tu aku tak pakai spek dan tak nampak siapa dorg and dorang pun, mungkin rasa aku bukanlah 'AIN' yang dorg nampak sebab aku tak pakai spekk dan dress up aku pun nampak macam makcik makcik sikit kutt :D. AHAHAHA. sorrylah guys. aku bukan sombong tapi aku mmg tak recognize korang langsung. hahahah. okay, pengajarannya, kalau rasa tak nampak tu, pakai la spek. kalau spek patah ke rosak ke, cepat cepat la repair. haahhahaha :D

ni lah dress up aku arituu. err, nampak macam tua ke? HAHAHAH.
*like i care? tak kesah pun. asal selesa udahh :)

p/s: Nur Ain bt Badrul Zaman bukanlah seorang yang sombong. tq :)

3 comments:

syueee said...

ain,,, ko mmg bukan sombong punn,, mak aku siap puji ko cakap ko mmg jenis yg senang dapat kawann:DD

rafflesia:) said...

gilaa la syue. aku boleh jadi geng mak kau nihh :))

afiqah sakinah said...

mmg pn =='

sekadar perkongsian :)