like ?

Sunday, April 3, 2011

ohh, masih boleh keluar rupenyee :DD hahaha.

wahahaha. BEST laaaa semalam wehh. 
erm, mungkin setengah org rasa mende yang aku nak cakap ni biasa jee. tapi ntahh, aku nak cakap jugak best ohh keluar dengan


HANNAN NAZALEQ dengan ARINAH HALIM semalammm.

hahaha. ni la FIRST time aku hangout selepas amik result SPM. sumpahh, aku ingatkan, lepas dapat result teruk, bapak aku tak kasi keluar dah ohh. rupenya, masih ada sinar harapan. hahaha. keluar kali ni, aku ajak dorang pegi KARNIVAL JOM MASUK U 


dekat THE MINES SERI KEMBANGAN. tempat tu jauh, so aku mmg plan nak ajak org yang ada transport, tak lain tak bukan, mestilah hannan. hahahahahahaahhh. semalam aku gi blaja driving, lepas tuh, hannan amik aku. uishh, aku igt dia bawak myvi hari tuu. rupanya kali ni dia bawak 
toyota ALTIS pulakk. 


wahhhhhh. bagi org yang biasa biasa dan tak kaya sangat macam aku, sumpah terkesima bila tgk dia bawak ALTIS bapak dia. huyoooooo. hahahahah. okayy, pastu mulalah perjalanan kitorg amik arinah kat ULU YAM --' hahaha. perjalanan yang menakutkan. seriuslyyy. perjalanan kitorang penuh dengan gelak gelak gelak jee. ada satu lawak tuu, sumpah aku tak penah tgk hannan gelak macam nak gila tuuu dohhh. hahaha. okay, bila dah sampai rumah arinah, amik dia. haha, arinah tak pakai seksi sgt dohh. wahhh, malu aku. heee *terms seksi bagi kitorg lain* hahhaaa, baru aku tau, yang mak dia gelar aku makcik. adoiyaii. tua sgt ehh aku ni? hahahha. takpe, redha je laa. okayy, thenn, pegi laa ke THE MINES. perghhh. BAPAKKKK RAMAIII budak budak kat sana. hahaha, sorry la arinah n hannan, aku tau, korang tak minat pun nak gi tempat camni, but, aku kena pergi sebab ni mcm one of usaha aku laa utk masa depan. hahaa. *bunyi mcm skema kannn :DD* erm,, tade pape pun yang menarik kat sini, sebab, dah byk jenis edufair yg aku dah pergi. sekarang berserah kepada Allah tentukan aku dapat course ape. okayyy, time tgh jln kat karnival tu, hannan jumpa NAJMI pulak dahhh, pastu dia cakap, dia pun jumpa sam, ayie, sopek dan lain lain. ohh, ada jugak 0610 yang lain ehh? haha. tapi, kitorg tak jumpa pun dorang tu, kitorg just TERserempak dengan EZZA RINA je dalam perjalanan kitorg nak cari makanan sebab dah lapar sangat dah. 

*ni gambar tgh makan*



makan nasi ayam yg kosnya, 'hanya' RM 60. hahahaa. XD

err, dah makan tuu, apa lagi, blah la dari the mines yang sesak dengan org tuu. hee, the, sekarang tibalah misi mencari gitar utk hannan ni ha. then, dapatlah satu, err, HANNAN, SORRY, AKU MAMPU BELIKAN KAU GITAR MURAH JE TAU. *murah pun, lebih seratus jugak. hahaha*  apa yg lawak, hadiah hannan tu, dia support sikit jugak duit utk beli. hahahaahaha. bodoh gila bunyinyaaa. tapi okaylahh. lega, erm, ingatkan, lepas tu nak pegi cari UKELELE untuk skin pulak, tapiiii, TIME TU DAH PUKUL 6! adoii, mati laa aku, dah overtime dah nii. aku ckp kat mak aku aku akan balik dalam pukul 6 lebihh, hahah. tapi tak sempat laa. okayy, takpelahhh, nanti bila nak beli ukelele untuk kau skin, aku akan ajak kau sekali tauuu. then, tibalah perjalanan pulanggg. ikut ulu yamm, sampai rumah arinah, dalam kul 7.20 camtuu, aku suruh hannan hantar aku balik rawang pulak, ingatkan sempat, sebab, ingatkan kalau sampai awal, hannan nak tumpang solat maghrib kat rumah aku. tapi tak sempat sebab, perjalan ke RAWANG SGT JEM gilaaaa. nak mati dah aku duk dalam kereta tu wehhh.  bayangkan, bak kata hannan, kereta sedang bergerak 1KM/JAM. tak ke gila? sedangkan, perjalanan tinggal 5KM je nak sampai umah aku., then, singgah laa petronas, hannan nak solat, bagus, alhamdulillah *aku cuti, so duduk je la dalam kereta Altis tuu dengan bangga, dan ada hati jugak la aku nak larikan kereta tu time dia tgh solat. hahaha*  ermm, dahh, macam biasa, mak aku dah call, adik aku call. hishhh. geramnyeee. aku bukan saja nak balik lambat. haihhh. okayy. finally, sampai jugak ke BANDAR COUNTRY HOMES, dalam pukul 9.15 malam. baru aku terasa, betapa jauhnya rawang nii. kesian hannan. sorry wehh, susahkan kau. okayy, apa apa punnn, aku sayang gila kat korang wehhhh. AKU RESPEK LA kat orang macam korang ni, ARINAH AND HANNAN. walaupun korang pandai gilaa, straight A pulak tuu, tapi korang still nak kawan dengan aku. hahhaha. *gelabah tak ayat aku* tapi seriusly, ni ikhlas dari hati aku, aku memang sukaaaaa kawan dengan korang. <3


the end . :)

P/S: patutlahh, hannan asyik cakap surau petronas bagus sebab ada kain pelikat, rupanya, dia mmg pakai kain tu time solat sebab, seluar dia koyak koyak ala ala ROCK ROCK sikit. hahahaha. lawak la kau ni wehhhh. :DD ,to AFIQAH SAKINAH, aku harap kau dapat pergi, takpee, lain kali kita pergi beli UKELELE kau. to ARINAH, kau lah penyeri hidup aku. :) okay tu jee. 

oh, lagi satuu, HAPPY BIRTHDAY AYAH. semoga dirahmati Allah. *balik dari hangout tuu, family aku dengan aku terus pegi PIZZA HUT. almaklumlah, aku belanja. hahahha*


2 comments:

syueee said...

ain,, aku dah baca,, best tak naik kereta hannan?
wohoo,,:D

rafflesia:) said...

best gilak syuee! :D

sekadar perkongsian :)